Boer Snuverink: melkveehouderij in Hengelo

Welkom bij Boer Snuverink, uw melkveehouderij in Hengelo. Bij ons zijn particulieren aan het juiste adres voor het bestellen van verse zuivel. Diervriendelijkheid, klantgerichtheid, een uitstekende service en een hoogwaardige kwaliteit staan binnen onze melkboerderij centraal. Kom gerust een langs om onze heerlijke zuivelproducten te kopen.

Verse melk en Turkse kaas

Naast dat wij onze melk doorverkopen aan fabrikanten kunt u bij ons elke ochtend en avond verse melk kopen. Daarnaast produceren wij op bestelling de Turkse kaas Peynir. De melk verkopen we op vaste tijden en de kaas op afspraak. Het proces verrichten wij te allen tijde op verantwoordelijke wijze en we stellen het welzijn van onze koeien altijd voorop. De koeien in onze melkveehouderij in Hengelo krijgen enkel het beste voer, waardoor een gezondere veestapel en een optimale productie gegarandeerd zijn. Zo bent u bij Boer Snuverink in tegenstelling tot supermarkten of andere voedselketens verzekerd van smaakvolle, verse en duurzame zuivel.

Locatie

Onze boerderij is gevestigd aan de rand van Hengelo midden op het platteland. Omgeven door een grote hoeveelheid groen is ons melkveehouderijbedrijf gevestigd op een enorm stuk land. In totaal bezitten wij over zo’n 60 hectare grond. Hier hebben we meer dan 100 Fleckvieh koeien ondergebracht in onze moderne en comfortabele stallen. Alle mechanisatie met betrekking tot het melken gaat volledig in eigen beheer. Daarbij produceren wij zelf ons hooi.

Geïnteresseerd in onze melkveehouderij in Hengelo? Bel voor meer informatie naar 085-8886946 of stuur een bericht via het contactformulier. We zijn de hele dag door bereikbaar en helpen u graag verder.

Boer Snuverink

Melkveehouderij in Hengelo