Turkse kaas Peynir in Hengelo kopen bij Boer Snuverink

Boer Snuverink is hét adres voor het kopen van uw verse Turkse kaas. Dit witte kaassoort Peynir maken wij van ongepasteuriseerde koemelk en verkopen wij ongerijpt als halffabricaat door aan particulieren. Zo brengt u het zuivelproduct geheel naar eigen wensen op smaak. Een kostelijk, vers en duurzaam feestmaal is gegarandeerd.

Witte kaassoort als halffabricaat

Naast dat Peynir, ook wel Beyaz Peynir genoemd, in diverse Turkse supermarkten in blik te verkrijgen is, zijn wij een van de weinigen in Nederland die de witte kaas vers verkopen. We produceren de Turkse kaas op verantwoordelijke en diervriendelijke wijze met onze eigen Fleckvieh koeien en verzorgen de mechanisatie met betrekking tot het melken volledig in eigen beheer. Het product verkopen we vervolgens als halffabricaat, zodat u de kaas geheel naar eigen wensen klaar kunt maken. Het verschil met Hollandse kaas is dat Peynir niet hoeft te rijpen en te allen tijde vers is. De Turkse kaassoort maken we dan ook alleen op bestelling. Op afspraak kunt u uw order komen afhalen. We ontvangen zelfs regelmatig klanten vanuit Duitsland op onze melkboerderij.

Wat kunt u met Peynir?

Peynir wordt veelal gebruik als vulling van allerlei deeggerechten, maar is ook het perfecte ingrediënt voor vele andere gerechten. Zo is de kaas bijvoorbeeld lekker door een salade met tomaat en olijven, door een groentelasagne of in een hartige taart met pompoen en noten. Of wat dacht u van een tosti van Turks brood met de verse Turkse kaas en peterselie?

Wilt u een bestelling doorgeven voor uw Turkse kaas bij ons in Hengelo? U kunt bellen naar 085-8886946 of het contactformulier invullen. Via deze weg stelt u tevens al uw vragen.

Boer Snuverink

Melkveehouderij in Hengelo